Barracuda Networks benoemt Alain Luxembourg tot Channel Manager Nederland

27 november 2015
Barracuda Networks

Barracuda Networks maakt bekend dat het Alain Luxembourg heeft aangesteld als channel manager voor de Nederlandse markt. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het beheer en de ondersteuning van het bestaande partnernetwerk van Barracuda en het uitbreiden van het kanaal met kwalitatief hoogwaardige nieuwe partners.

Luxembourg zal zich richten op het versterken van de relatie met bestaande partners, onder meer door hen te helpen met de ontwikkeling van specifieke business cases en bedrijfsplannen. Daarnaast is het zijn taak om het merk en productaanbod van Barracuda onder de aandacht te brengen bij potentiële Nederlandse partners.

Voor zijn aanstelling bij Barracuda was Luxembourg werkzaam bij Aerohive Networks. Bij dit bedrijf was hij verantwoordelijk voor het beheer van partners en eindgebruikers in de Benelux.

“Het is fantastisch om in dienst te treden bij een bedrijf met een sterke toekomstgerichte visie. Nederland is een innovatieve markt die volop kansen biedt voor het brede productaanbod van Barracuda. Ik ben dan ook uiterst gemotiveerd om de bestaande partners van ondersteuning te voorzien en het kanaal van Barracuda te versterken door nieuwe partners inzicht te geven in wat Barracuda voor hun onderneming kan betekenen”, aldus Luxembourg.

“Het doet ons genoegen om een jonge en frisse professional als Alain Luxembourg binnen ons team te kunnen verwelkomen. Bij Barracuda hebben we altijd oog gehad voor de belangrijke mate waarin kanaalpartners bijdragen aan ons succes. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Alain met zijn ervaring en managementvaardigheden voor een verdere groei van ons kanaal zal zorgen”, concludeert Raf Vervloessem, regionaal directeur voor de Benelux en Frankrijk bij Barracuda Networks.