Tintri behaalt status van Gold Level Partner binnen het Oracle PartnerNetwork

21 april 2015
Tintri

Intensievere samenwerking resulteert in verbeterde ondersteuning voor klanten die Oracle-databases en applicaties op Tintri VMstore™ hosten.

Tintri maakt bekend dat het de status van Gold Level Partner heeft behaald binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN). Dit is een blijk van erkenning voor de toewijding van Tintri aan het toepassen van Oracle-kennis op de implementatie van applicatiebewuste ICT-opslag en de ontwikkeling van unieke oplossingen voor de problemen van gezamenlijke klanten. Tintri maakt de prestaties van applicaties voorspelbaar en vereenvoudigt het opslagbeheer. Klanten als AMD, InfoCert, en Mitsubishi profiteren reeds van deze meerwaarde.

Tintri biedt ondersteuning voor diverse Oracle Database-edities, waaronder Oracle Database 12c en de Oracle E-Business Suite. Zijn oplossing maakt een einde aan de noodzaak om overdadig veel opslagcapaciteit in te richten om de prestaties op lange termijn te waarborgen. Bedrijven kunnen zo hun kapitaalinvesteringen en operationele kosten fors terugdringen.

Bedrijven kunnen met de oplossing van Tintri terabytes tot petabytes aan applicatiedata beheren voor honderdduizenden virtuele machines in productieomgevingen, of het nu gaat om een interne, externe of cloud-omgeving. Klanten kunnen hun Oracle-databases en applicaties te laten draaien op alle belangrijke hypervisors, ondersteund door gegevensbeheer, bescherming, automatisering en analyse op VM-niveau.

“We zijn verheugd over onze opgevoerde samenwerking met Oracle”, aldus Andy Lee, executive vice president Alliances bij Tintri. “Veel van onze zakelijke klanten maken voor hun bedrijfsapplicaties gebruik van Oracle-databases. Onze nieuwe partnerstatus stelt hen in staat om te profiteren van extra productondersteuning en kennis te maken met best practices.”

In zijn nieuwe hoedanigheid als Gold Level Partner kan Tintri specialisaties ontwikkelen om nieuwe omzetkansen te benutten, zijn expertise te verbreden, de klantenloyaliteit te vergroten en zich van de concurrentie te onderscheiden. Gold Level Partners zijn gemachtigd tot de wederverkoop van alle Oracle Technology-producten en kunnen zich aanmelden als reseller van Oracle Applications en Industry Solutions. Ze profiteren verder van toegang tot accountmanagers van Oracle, My Oracle Support-updates voor alle producten, korting op trainingen, gratis trainingvouchers, lagere tarieven voor Oracle-licenties voor intern gebruik, korting op voorschotten, speciale klantenondersteuning en meer. Meer informatie over de voordelen die verbonden zijn aan de status van Gold Level Partner is te vinden op http://www.oracle.com/us/partnerships/index.htm

Download de ‘Tintri VMstore with VMware® vSphere and Oracle Database Best Practice Guide’ via http://info.tintri.com/Oracle-Best-Practices-whitepaper.html?utm_campaign=Website&utm_medium=Web&utm_source=Website_Resources

Lees het rapport van IDC en kom te weten hoe Tintri het datacenter van AMD heeft getransformeerd: http://info.tintri.com/IDC-AMD-case-study.html?utm_campaign=PR&utm_medium=PressRelease&utm_source=OraclePressRelease